Belang accountant
    Accountantkiezer
    Startersinfo
    Links
    Aanmeldpunt accountants
   
 

Belang accountant

Het welslagen van uw bedrijf hangt in grote mate af van uw accountant. Een goede accountant is een echte duizendpoot. Hij geeft advies omtrent belangrijke beslissingen, zorgt er voor dat u geen overbodige belastingen betaalt, wijst u op mogelijkheden om uw dienstverlening te verbeteren en trekt aan de alarmbel wanneer u uw broek dreigt te scheuren.

De keuze van een geschikte accountant voor uw bedrijf is van uiterst groot belang.
Welke accountant de meest geschikte is voor uw bedrijf hangt onder meer af van de omvang van uw bedrijf, de sector waarin u actief bent, uw activiteit, het aantal werknemers en de rechtsvorm. Elke accountant heeft immers zijn specialiteit.

De ene accountant heeft al meer ervaring dan de andere.

Het is perfect normaal dat een accountant er een of meerdere lievelingsmaterie(s) op na houdt. Hierover weet men meestal heel veel. Het kan dus zeer goed uitvallen wanneer uw accountant gespecialiseerd is in bedrijven uit uw sector.

De ene accountant heeft een diploma van master in de fiscaliteit behaald, de ander behaalde een graduaatsdiploma. Dit heeft doorgaans een directe invloed op de tarieven die worden aangerekend.

Er moet duidelijkheid over bestaan dat iedere accountant in België erkend dient te zijn door één van de beroepsinstituten ( BIBF of IAB ). Iedere accountant is dus bekwaam een boekhouding te voeren, maar toch kan de dienstverlening sterk verschillen.

Ook op het vlak van startersadvies verschilt de ene accountant sterk van de andere.

U merkt het: de keuze van uw accountant is uiterst belangrijk.
Twijfel dan ook niet om gratis en vrijblijvend advies in te roepen. Wij weten welke accountant u nodig heeft voor uw bedrijf.

         

 

BesteAccountant.be
Eichemstraat 19
9400 Appelterre

 

© Copyright BesteAccountant.be


webdesign
by ICTdesign

   
Home Gebruiksovereenkomst Links Home Beste Accountant Zoek een accountant